Free Classifieds at USAOnlineClassifieds.com - View Item Content by ID 1932863

USAOnlineClassifieds > Travel & Tickets > Hotels > Item ID 1932863

Item ID 1932863 in Category: Travel & Tickets - Hotels

Cannot view this item. It could be pending, expired or deleted.
Below item is randomly selected from the same category and may have similar content.

NEW ZEALAND Official Government Immigration Visa Application Online FROM ALBANIA


Autorizimi Elektronik i Udhëtimit Zelanda e Re - NZETA Nuk ka nevojë të presësh ose të konsullosh në radhë të gjata në ambasadë për të marrë eVizën e Zelandës së Re tani. Evisa Zelanda e Re është krijuar për ta bërë atë më të shpejtë dhe më të thjeshtë duke plotësuar vetëm formularin, duke siguruar pagesën me një kartë krediti të vlefshme dhe më në fund brenda pak orësh ju merrni ETA-n tuaj në Zelandën e Re. Është e rëndësishme të merren parasysh këto pika përpara se të aplikoni për një vizë eta në Zelandën e Re: Aplikimi e viza në Zelandën e Re që ne ofrojmë do të konsiderohet për një vizë vizitori ose studenti. Eta për vizën e Zelandës së Re e lëshuar do të jetë e vlefshme për një periudhë jo më shumë se 90 ditë për qëllime turizmi, vizitash, pushimesh, studimi dhe pune. Evisa për Zelandën e Re nuk është e zbatueshme për qytetarët dhe banorët e Zelandës së Re ose Australisë. Qytetarët britanikë mund të mbajnë formularin elektronik të autorizimit të udhëtimit në Zelandën e Re deri në gjashtë muaj. Do t'ju kërkohet të jepni prova se keni para të mjaftueshme për të mbështetur veten financiarisht në Zelandën e Re pas mbërritjes tuaj. Që nga 1 tetori 2019, do të jetë e detyrueshme të keni një vizë elektronike përpara se të udhëtoni në Zelandën e Re, përkatësisht NZ-eTA. Hapat për të marrë eTA NZ duhet të bëhen përpara datës së pritshme të udhëtimit në Zelandën e Re. Formulari duhet të plotësohet online. Viza turistike e Zelandës së Re, viza biznesi e Zelandës së Re dhe viza mjekësore e Zelandës së Re. Merrni vizën e Zelandës së Re ose NZ ETA ose NZETA evisa me email në vend që të vizitoni ambasadën e Zelandës së Re. Formulari i aplikimit për vizë në internet në Zelandën e Re është i disponueshëm për të gjithë qytetarët e SHBA-së, evropianë, MB, Australia, Zelanda e Re dhe banorët kanadezë. Aplikimi online për vizë në Zelandën e Re, aplikimi online për vizë në Zelandën e Re, aplikimi për vizë në Zelandën e Re në internet, aplikimi për vizë në Zelandën e Re në internet, evisa Zelanda e Re, evisa e Zelandës së Re, viza biznesi në Zelandën e Re, viza mjekësore e Zelandës së Re, viza turistike e Zelandës së Re, viza e Zelandës së Re, viza e Zelandës së Re, viza e Zelandës së Re në internet, viza e Zelandës së Re në internet, viza për Zelandën e Re, viza për Zelandën e Re, Evisa e Zelandës së Re, evisa Zelanda e Re, viza biznesi e Zelandës së Re, viza turistike e Zelandës së Re, viza mjekësore e Zelandës së Re, Qendra e aplikimit për vizë në Zelandën e Re, viza e Zelandës së Re për qytetarët koreanë, viza e Zelandës së Re nga Koreja. viza urgjente e Zelandës së Re, emergjenca e vizave të Zelandës së Re. Viza e Zelandës së Re për qytetarët gjermanë, viza e Zelandës së Re për ne qytetarët, viza e Zelandës së Re për qytetarët e Zelandës së Re, viza e Zelandës së Re për qytetarët e Zelandës së Re, viza e Zelandës së Re për Austrinë, Belgjikën, Bullgarinë, Kroacinë, Qipron, Çekinë, Danimarkën, Estoninë, Finlanda, Franca, Gjermania, Greqia, Hungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luksemburgu, Malta, Holanda, Polonia, Portugali, Rumania, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Mbretëria e Bashkuar
Address:
Rruga Stavro Vinjau 14, Tirana, Albania

Related Link: Click here to visit item owner's website (1 hit)

Target State: All States
Target City : Tirana
Last Update : Sep 07, 2023 6:19 PM
Number of Views: 73
Item  Owner  : Hailay Jonathan Norman
Contact Email:
Contact Phone: +35542247285

Friendly reminder: Click here to read some tips.
USAOnlineClassifieds > Travel & Tickets > Hotels > Item ID 1932863
 © 2023 USAOnlineClassifieds.com
2023-09-28 (0.589 sec)